Kris Skriver genvalgt som folketingskandidat

Kris Jensen Skriver blev i weekenden genvalgt som den socialdemokratiske folketingskandidat i Billund-Vejen-Kredsen. Det skete da der den sidste lørdag i januar traditionen tro blev afholdt generalforsamling hos socialdemokraterne i Vejen kredsen. Generalforsamlingen blev afholdt i Vorbasse Fritidscenter, og mange partimedlemmer fra både Vejen og Billund kommuner var mødt frem.

– Jeg er beæret over at være folketingsmedlem netop for det område, hvor jeg også bor, og jeg er meget stolt over, at jeg er genvalgt som kandidat. Jeg er således klar til at fortsætte arbejdet med at binde Christiansborg sammen med mit lokalområde og hele Sydjylland. Arbejdet som lokal valgt medlem af Folketinget er vigtigt for mig, og det er en fornøjelse at have et så stærkt hold i ryggen, som jeg har, siger Kris Jensen Skriver i forbindelse med genvalget.

Han har i øvrigt planer om at bruge dele af 2024 på at lave træffetider rundt om i kredsen, hvor vælgerne kan møde op og komme med kommentarer og indspark til det politiske arbejde.