Kulturen kommer med i hædersarrangement

Sidste år modtog cykelrytter Michael Jørgensen fra Grindsted kommunens Hæderspris ved det årlige arrangement, der altså skifter navn fra i år.


Billund kommunes årlige hædersarrangement rettet mod kommunens idrætsudøvere skifter navn til Sports- og Kulturgalla.

Dermed er det under det nye navn, at arrangementet i år afvikles den 22. maj kl. 17.30. Og fremover vil det således også være kulturen der hyldes, så derfor er det i år også muligt at indstille for flotte præstationer inden for kulturområdet.

– På den måde bliver aftenen en hyldest til hele kultur- og fritidsområdet, lyder det i pressemeddelelse fra kommunen, hvor borgmester Ib Kristensen (V) også kalder det for et rigtig godt koncept, som Kultur og Fritidsrådet har skruet sammen:

– Vi har flere gange talt om, at udvide antallet af priser, for der er rigtig mange flotte præstationer i vores kommune og samtidig er vi heldige at have en fantastisk flok af frivillige ildsjæle, der gør det muligt for udøverne at dyrke deres fritidsinteresse. Det bliver dejligt at kunne hædre flere af dem, siger Ib Kristensen.

Igen i år vil der blive uddelt hædersbevisninger til både unge under 18 og de udøvere over 18, der har opnået ekstraordinære toppræstationer i 2018. Derudover bliver Hædersprisen som paracykelrytter Michael Jørgensen fik sidste år fremover til en ærespris bestående af 5.000 kroner samt diplom og et kunstværk fra lokal kunstner. Æresprisen gives for en helt særlig indsats inden for enten kultur eller idræt.

kommunens hjemmeside kan man læse mere om de forskellige priser og hvordan man indstiller nogen til dem.