Kun tre point tæller


Billunds serie 2-herrer skal forsøge at hente sidste weekends manglende point, når det går løs på udebane mod Ikast KFUM. De tre point skal i hus, hvis holdet skal gøre sig nogen forhåbninger om at blande sig i toppen af tabellen.

Vigtigheden af kampen har da også været at føle i truppen under ugens træningspas, hvor humøret og intensiteten har været på øverste hylde.

– Vi er helt bevidste om kampens vigtighed, og ved at kun 3 point er acceptabelt. Vi føler os godt forberedte i forhold til hvad Ikast har at byde på, og mener også, at vi på spillermaterialet har en bredere trup, fortæller holdet, der tror på en sejr, til Billund Fodbolds facebookside.

Der er dog en streg i regningen, for truppen er desværre ramt af en del skader, og dermed er der tre ændringer i forhold til sidste weekend. Der er således afbud fra Frederik Bekker, Anders Thomsen og Nicolai Pedersen. Ind i truppen træder i stedet Mathias Deleuran, Jan Skov og David Bech. Derudover er brødrene Sebastian og Lucas Nørbygaard tvivlsomme.

Kampen på Ikast KFUMs Stadion fløjtes i gang lørdag formiddag kl. 11.30.