Læserbrev: TILLYKKE med gallashowet

Kære Klara Noer

Ingen mennesker bliver for store til at modtage en ros. Og derfor og hermed vil jeg give dig / jer i Billund kommune en mega-buket roser for et særdeles flot arrangement i Grindsted i søndags.

Tillad mig at uddybe lidt, hvem jeg er: tidligere politiker i Gråsten – og far til en af solisterne.

Min hustru og jeg besluttede forleden, at vi ville køre til Grindsted – og var der ca. kl. 14. Hele hallen emmede af glade og velmotiverede unge mennesker. Det var meget spændende at besøge de forskellige stande med søde, velopdragne unge mennesker samt lytte til diverse spillegrupper, hvor spilleglæden lyste ud af dem bag koncentrationen. Lidt før kl. 15 gik vi ned i salen og fandt vore pladser. Efter din velkomst gik det så ellers slag i slag med det ene flotte nummer efter det andet. Der var en begejstring både blandt de unge, de helt små søde balletpiger og de voksne. Ved pausen tænkte jeg: 2. del kan umuligt leve op til 1. del. Men min tanke blev gjort grundigt til skamme. Det var en så flot oplevelse, at jeg måtte tørre fugten fra øjenkrogen, da alle børnene kom på scenen i det sidste nummer.

Jeg er ikke i tvivl om, at børnene og de unge mennesker har fået en kæmpe oplevelse ved at være med i så flot et arrangement. Hvor må I være glade for de mange engagerede voksne, der står bag. Og I kan i Byrådet tillade jeg at være stolte over jeres investering i de unge mennesker. DET kommer mangefold tilbage. Jeg er i bund og grund hammer-misundelig på jer – og ville ønske, vi kunne lave noget lignende i Sønderborg.

 

TILLYKKE med arrangementet d. 19. marts.

Med venlig hilsen

Peter Brodersen, Gråsten