LEGO House danner igen rammen om julekoncert

Det gik så godt med afholdelsen af årets julekoncert i LEGO House sidste år at succesen gentages i år.

Ombygningen i Billund Kirke sidste år betød at den traditionsrige julekoncert i kirken måtte flyttes. Her opstod et nyt samarbejde med LEGO House, hvor julekoncerten 2022 blev holdt. Og nu har parterne slået pjalterne sammen igen for at lave en julekoncert for Billund By.

Det nye samarbejde udvikler sig, og i år er der flere væsentlige opjusteringer, som bidrager til, at flere kan få en god musikalsk oplevelse i professionelle rammer:

– Vi evaluerede selvfølgelig på sidste års julekoncert, og der var det tydeligt, at vi måtte forbedre de praktiske og tekniske forhold i forhold til, hvor mange der faktisk kom til koncerten”, fortæller souschef på Billund Kulturskole, Casper Jensen, og fortæller at der i år blandt andet er lavet en scene til LEGOLAND Billund Garden samt lyd- og lysanlæg, så musikken bedre kan både ses og høres.

Dertil har LEGOLAND Billund Garden inviteret Kulturskolens dygtige voksenkor, Go Vocal, med til koncerten.

– Det giver bare endnu et lag til koncerten, at et stort kor kan byde ind med sine egne sange og dertil indgå i et fint samarbejde med Garden om synge med på nogle af Gardens julemelodier, siger Casper Jensen.

I LEGO House er man glade for, at Kulturskolen endnu engang gerne vil lave LEGOLAND Billund Gardens julekoncert i huset, og den flotte foyer i LEGO House danner en smuk ramme om koncerten. Foyeren i LEGO House er i denne tid pyntet med flotte LEGO julemodeller, og sammen med LEGOLAND Billund Gardens uniformer med fine små LEGO-detaljer, er der en meningsfuld synergi mellem de optrædende og foyeren.

– Vi ser frem til at lægge rammer til årets julekoncert og gentage den succes, vi oplevede sidste år. LEGO House er også bygget som et bidrag til Børnenes Hovedstad, og derfor vil vi rigtig gerne danne rammerne for koncerten. Vi glæder os til at byde de dygtige unge mennesker og tilhørere velkommen, fortæller Kathrine Kirk Muff, administrerende direktør hos LEGO House.

Koncerten med LEGOLAND Billund Garden og Go Vocal finder sted onsdag 13. december kl. 19 i det offentlige LEGO Square i LEGO House. Alle er velkomne, og der er fri entré til koncerten, hvor dørene åbnes kl. 18.