LEGO-medarbejdere sveder for den gode sag

61-årige Inga Bystrup fra Billund har de sidste år tilbagelagt en marathon ved LEGO Koncernens årlige motionsarrangement på Travbanen.


Traditionen tro er LEGO Koncernen i Billund blandt de store bidragsydere til Danmarks Indsamlingen. Men LEGO-medarbejderne skal kæmpe for sagen.

Således afhænger beløbets størrelse af hvor meget motion de ansatte laver i perioden 17. – 26. januar. For hver gang en medarbejder dyrker 30 minutters motion i den periode, giver LEGO koncernen 50 kroner til indsamlingen.

Og som afslutning på motionsugen er der 24-timers motion på Billund Travbane denne fredag og lørdag. Her giver Ole Kirks Fond 50 kr for hver gang en deltager runder en omgang på 1200 meter.

61-årige Inga Bystrup har været med alle årene, og bortset lige fra det første år har hun hvert år tilbagelagt hvad der svarer til en marathon.

– Det er ikke sikkert, det bliver til dét i år. Jeg skal lige se hvordan benene og ryggen klarer det. Men tyve runder skal jeg have, lyder det stålsat fra Inga Bystrup, inden hun går videre på sin runde.

Sidste år donerede Ole Kirks Fond og LEGO Koncernen tilsammen 1,5 mio kroner til Danmarks Indsamlingen.