LEGO omsatte for 2,6 mia mere i første halvår


Det går rigtig godt på LEGO. Faktisk går det så godt, at LEGOs omsætning i årets første seks måneder steg med 23 pct i forhold til samme periode sidste år. Fra knap 11,6 mia kroner i første halvår 2014 til lidt over 14,1 mia i år. Halvårsregnskabet viser desuden et driftsoverskud på 4,6 mia – en stigning på 27 pct.

– Vi er glade for, at vi igen har formået at udvikle spændende og sjove oplevelser, der virkelig appellerer til børn over hele verden. Et stærkt salg i hele produktsortimentet har gjort os i stand til at levere et yderst tilfredsstillende resultat for første halvår af 2015. Det er en utrolig flot præstation og et resultat af det hårde arbejde, som mere end 15.000 LEGO medarbejdere rundt omkring i verden har gjort, siger adm. direktør i LEGO Koncernen, Jørgen Vig Knudstorp, om det finansielle resultat.

I første halvår af 2015 har LEGO Koncernen budt et stort antal nye medarbejdere velkommen globalt, og i dag beskæftiger LEGO Koncernen flere end 15.000 personer. Dermed er antallet af medarbejdere steget med mere end 50 pct siden 2010.