LEGOLAND inviterer til Kør Smukt event for hele familien  

Den 25. og 26. april byder LEGOLAND indenfor til en hel weekend i trafiksikkerhedens tegn. I samarbejde med SEAT arrangerer LEGOLAND Kør Smukt event, hvor hele familien bliver udfordret i sjove og lærerige aktiviteter og konkurrencer om sikkerhed i trafikken.   

Se dagsprogrammet for dagen i eventkalenderen på BillundOnline

Siden 1968 har millioner af børn lært at køre sikkert og smukt i SEAT Trafikskolen i LEGOLAND. Sidste år udvidede LEGOLAND den lærerige aktivitet med en decideret event, der blev så stort et tilløbsstykke, at parken i år gentager succesen. Der er som altid mulighed for at blive klogere på trafiksikkerhed i SEAT Trafikskolen, men til Kør Smukt eventen folder LEGOLAND paletten ud og laver aktiviteter, hvor hele familien kan deltage sammen.

– Med Kør Smukt sætter vi fokus på trafiksikkerhed i både børne- og voksenhøjde. Mange aktiviteter kan familierne lave sammen, og forhåbentlig giver det anledning til, at de tager sig en snak om, hvorfor det er så vigtigt, at vi passer godt på hinanden i trafikken, siger direktør i LEGOLAND, Christian Woller.

Hele eventområdet bliver forvandlet til en lærerig aktivitetsplads, hvor gæsterne blandt andet kan bygge fremtidens SEAT bil i LEGO® klodser, finde fem fejl på en rigtig bil, teste deres evner som mekaniker eller udfordre andre familier i, hvem der er hurtigst til at pakke bilen, så den er klar til at køre på sommerferie.

Motor Mille for fuld udblæsning

Ét af dagens højdepunkter er, når Motor Mille trykker speederen i bund på Kør Smukt scenen på eventpladsen. Motor Mille er kendt fra DR og Ramasjang, hvor hun med sin boomblaster, sine gakkede dansetrin og finurlige sange om automobiler altid er klar på fest og sjov i mekanikerværkstedet.

Udover Motor Mille vil LEGOLAND Billund Garden gå parade, mens LEGOLAND Dragen Olli og Prinsessen underholder med et skørt bilvask-show på Kør Smukt scenen på Eventpladsen.

Vind en SEAT i 14 dage og kør på miniferie til LEGOLAND Tyskland  

Dagen vil desuden være spækket med konkurrencer, og en helt særlig én er, når SEAT udlodder en SEAT Leon ST FR til en heldig familie i 14 dage. Hovedpræmien indeholder også et gavekort til en miniferie i LEGOLAND Tyskland med overnatning og entrébilletter til den heldige familie.

Kør Smukt eventen arrangeres i samarbejde med SEAT Danmark, der også vil være til stede på pladsen klar til at svare på spørgsmål om, hvor lang tid det tager at bygge en bil, hvad fremtidens bil kører på, og om det virkelig er muligt at udvikle automatiske biler.

Se dagsprogrammet for dagen i eventkalenderen på BillundOnline