Lokal købmand har sagt op

Jagten på en ny købmand i Stenderup-Krogager er gået ind.

Det sker efter Stenderup-Krogager Invest har modtaget en opsigelse fra Majbritt og Brian Duedal, der ønsker at forlade butikken i landsbysamfundet.

– Majbritt og Brian har begrundet opsigelsen med personlige og helbredsmæssige årsager, hvilket vi i bestyrelsen har fuld forståelse for. Helbredet og familielivet kommer i første række. Vi har i bestyrelsen været rigtig glade for Majbritt og Brians indsats og udvikling af købmandsbutikken i over 10 år, siger Kurt Kirkegaard fra Stenderup-Krogager Invest.

Duedal-parret har dog meddelt at de ikke forlader butikken, før der er fundet nye kræfter og dermed ønsker de at være med til at sikre den fremtidige købmandsbutik i Stenderup-Krogager.

– Vi står midt i et stort projekt vedr. ny købmandsbutik, hvor nedrivningen af Mejerigrunden starter her i januar 2024. I SK-Invest og Projektgruppen arbejder vi fortsat videre med projektet ”ny købmandsbutik” og er fortrøstningsfulde i forhold til at gennemføre projektet og finde en ny købmand. Det positive i situationen er, at en ny købmand nu kan være med i planlægningsprocessen af den nye butik og café fra starten, lyder det fra Kurt Kirkegaard.

Der har været enorm god lokal opbakning til projektet ”ny købmandsbutik”, hvor rigtig mange borgere har tegnet anparter.

– Men det er nu endnu mere nødvendigt, at alle byens borgere og virksomheder vil være med til at tage ansvar og støtte op om, at vi i fællesskab når i mål med projektet. Dette for at sikre, at vi fortsat har en attraktiv butik til en ny købmand, som fundament for byens fortsatte positive udvikling, lyder opfordringen fra Stenderup-Krogager Invest.