Lokalt engagement sendte Erhvervsfremmeprisen til Sealing System

Torsdag aften blev Erhvervsfremmeprisen uddelt, da Billund Erhverv afholdt den årlige nytårskur.

200 samarbejdspartnere og medlemmer af Billund Erhverv var samlet til nytårskuren, hvor man sædvanen tro uddelte Erhvervsfremmeprisen, der i år gik til Grindsted virksomheden Sealing System A/S.

Prisen var motiveret af, at Sealing System, som flyttede til Grindsted i 2017, har været igennem en virkelig flot og positiv udvikling og også er meget synlig i Billund kommune. Virksomheden har formået at komme stærk igennem corona og kigger nu fremad ind i en ny og interessant ejerstruktur.

Både Rolf Tange og Kjeld Østergaard Jensen er dedikerede virksomhedsledere, som kender deres forretning og heller ikke er bange for at involvere sig og støtte op lokalt. Blandt andet har Sealing System været engageret i Billund KarriereTour og har åbnet dørene for det lokale erhvervsliv, hvor de deler både indsigt og viden fra deres produktion og processer. Sealing System er også gået foran i flere udviklingssamarbejder, som er med til at flytte branchen, lyder de rosende ord i pressemeddelelsen fra Billund Erhverv.

Erhvervsfremmeprisen er blevet uddelt siden 2003 og gives til en virksomhed, en forening eller en privatperson, som anerkendelse for en særlig indsats, som fremmer erhvervslivet.

– Vi ønsker at hylde vores lokale helte – dem som gør noget særligt for at styrke vores erhvervsudvikling i området. Vi lægger vægt på, at den person, forening eller virksomhed som modtager Erhvervsfremmeprisen både driver en ordentlig forretning, og også gør det med hjertet på rette sted, udtaler formand for Billund Erhverv Jeppe Laursen.