Lufthavns-direktør: fyrringer til vinter kan ikke udelukkes

Foto: Billund Lufthavn


Kjeld Zacho Jørgensen udelukker ikke, at Ryanairs lukning af basen i Billund fredag nat, kommer til at koste arbejdspladser i Billund

I første omgang nedlægger Ryanair ruterne til Korfu og Chania i Grækenland fra den 30. juli, men de 2 ruter i sig selv, for ikke de store konsekvenser, da Ryanair fortsat beflyver de øvrige 12 ruter sommeren over.

Vinter kommer til at gøre ondt på mandskabet

Når Ryanair overgår til vinterprogrammet i slutningen af oktober, og således kun beholder én ud af de normale 4 vinterruter, hvilket er London Stansted.ruten, så kommer det formentlig til at gøre ondt i lufthavnen, vurderer Billund Lufthavns direktør, Kjeld Zacho Jørgensen.

”Nu må vi ud og se på vores omkostninger i vintersæsonen. Men jeg kan bestemt ikke udelukke, at der vil forsvinde stillinger, og at det især vil være ufaglært arbejdskraft,” siger Kjeld Zacho Jørgensen til CHECK-IN.dk.

”I forvejen er vi i hvert fald ikke underbemandede i vintersæsonen,” pointerer han overfor CHECK-IN.dk.

Mindre nedskæringer sommeren over, end lufthavnen havde frygtet.

Frygten var langt større i lufthavnen her for den nuværende sommerperiode, men at der kun lukkes 2 ruter til en start, er langt mindre nedskæringer, end Kjeld Zacho Jørgensen havde frygtet erfarer CHECK-IN.dk.

Kilde: CHECK-IN.dk