Mennesket frem for systemet – Læserbrev


Mennesket frem for systemet

pt. taler vi meget om kvalitetssikring og -målinger på mange områder alt fra ældre-, handicap- og social- til børneområdet.

Vigtigt for mig er hele tiden at tænke mennesket ind frem for systemet. De er vigtigt at vores børn trives hos dagplejen, i daginstitutionen og i skolen, at den ældre generation får det rigtige tilbud/pleje/omsorg, om det er i eget hjem eller på et plejecenter.

At vi som pårørende er trygge omkring de valg vi træffer sammen med vores nærmeste, og ikke mindst at personalet omkring børn, unge eller ældre er motiveret til deres arbejde.

Nemmere sagt end gjort, men vi bliver nød til hele tiden at tænke nye og bedre løsninger ind i vores rutiner. Innovation er ordet, men hvad betyder det – groft sagt at vi hele tiden er omstillingsparate – hele tiden tænke nyt, bedre og anderledes.

Faktum er stilstand er tilbagegang.

Jeg ønsker blot med ovenstående at fastslå, at jeg ikke ønsker en masse rutiner og procedurer nedskrevet og en masse kontrolark indført. Jeg håber, at vi i fællesskab kan skabe en ledelsesånd, som smitter af på personalet ude i hver krog af den offentlige forvaltning.

Ulrich Kristensen
Byrådsmedlem for Venstre

Plougslundvej 223, Billund