Mie vil styrke sammenholdet blandt Billunds borgere

Siden vi her på BillundOnline forleden fortalte om det nye initiativ om de lokale ambassadører i Billund by, er kommunens bosætningskoordinator, Marianne Witte, blevet bestormet med henvendelser fra borgere, der også gerne vil være med i truppen af lokale, der tager sig pænt af byens nye borgere. Folk, der af den ene eller den anden grund, har valgt at bosætte sig i Billund.  Det være sig i forbindelse med job på LEGO, i lufthavnen eller en anden arbejdsplads i byen, og hvad enten de kommer fra Florida eller Fårevejle, Belgien eller Bornholm.

– Der er rigtig mange lokale borgere, der har kontaktet mig for at høre om de kan være med, så interessen for at hjælpe tilflytterne i gang med deres nye liv i Billund er meget stor, siger Marianne Witte.

En af dem hun på forhånd havde med i truppen, er 39-årige Mie Engelbrecht Lund, der selv er tilflytter til Billund. Hun flyttede hertil i 1998 og har nu en ganske speciel grund til at melde sig som ambassadør for Billund:

– Jeg vil gerne være med til at ændre mentaliteten blandt borgerne i Billund. Så vi får et stærkere sammenhold i byen og kan løfte i flok, så det ikke altid er Tordenskjolds soldater, der klarer ærterne, når der skal ske noget, siger Mie Engelbrecht Lund.

Hun er om nogen selv en af Tordenskjolds soldater, da hun gennem en årrække har trukket et stort læs i den lokale gymnastikforening. Både som træner for flere hold, men også en periode som bestyrelsesmedlem. Hun blev desuden i foråret hædret som “Årets træner” i gymnastikforeningen for sit store arbejde med især udviklingshæmmede på motionsholdet The Feel Good Way.

Udover Mie Engelbrecht Lund tæller ambassadørkorpset på nuværende tidspunkt blandt andre også byrådsmedlem Ulrich Kristensen, indehaver af Refborg Tommy Refshøj og formand for Billnd Idrætsforening Lasse Jægergaard.