Mødestedets frivillige kan samles ovenpå Vestjysk bank

Forleden kunne Billund kommune melde ud, at man har tænkt sig at leje lokaler af Vestjysk Bank og installere den kommunale tandpleje ovenpå bankens lokaler i Borgergade. Men tandplejen er ikke det eneste, kommunen godt kunne tænke sig at indtage banklokalerne med.

Billund kommune er nemlig også i dialog med Vestjysk Bank omkring muligheden for de frivillige fra Mødestedet og Nordre Skole kan samles i bankens lokaler, Kinobygningen og i Frivilligcentrets lokaler på Nymarksvej.

– Vi arbejder målrettet på at finde gode løsninger, som sikrer, at de aktiviteter, som Grindsteds mange dygtige frivillige står i spidsen for, kan fortsætte i andre og bedre lokaler, der blandt andet kan rumme større aktiviteter. Lokalerne på Borgergade er en lokalitet, der falder godt i tråd med vores ønske om at udvikle Grindsteds bymidte og skabe mere liv ved at tiltrække aktiviteter og borgere til centrum, og vi ser frem til den videre dialog med de frivillige, siger borgmester Stephanie Storbank i en pressemeddelelse.

Borgmesteren understreger, at kommunens frivillige vil blive inviteret og inddraget i den videre proces, herunder i forhold til brugen og indretningen af bygningen, så snart de nærmere betingelser for et lejemål med banken er faldet på plads. Drøftelserne med banken om lejemålet indledes med det samme.