LEGO-mosaikker på auktion til fordel for Julemærkehjem

Børn fra Julemærkehjemmet Liljeborg med den fine mosaik de har bygget sammen med LEGOLAND. Foto: PR-foto/LEGOLAND


Fem store LEGO-mosaikker af årets julemærke er den seneste tid blevet bygget af børn på landets fem julemærkehjem. Og mosaikkerne bliver afsløret på torsdag den 23. november kl. 17 i forbindelse med at det store juletræ tændes i LEGOLAND Billund – hvor i øvrigt børn fra julemærkehjemmene trykker på knappen.

Mosaikkerne, der samlet set er bygget af 125.240 små LEGO klodser, skal på auktion frem til den 7. december, og alle pengene fra salget går til børn på Julemærkehjem.

– Vi glæder os rigtig meget til at tænde julelysene i LEGOLAND med børnene fra Julemærkehjemmene og til at afsløre de flotte mosaikker, børnene har bygget. Det bliver spændende at følge auktionen af mosaikkerne, og vi håber, at der vil være stor interesse for dem, så vi kan samle så mange penge ind som muligt til julemærkehjemmene, siger Christian Woller, direktør i LEGOLAND.

Udover Christian Woller vil Julemærkefondens direktør, Søren Ravn Jensen også deltage i afsløringen.

– Vi er meget glade for og stolte af vores samarbejde med LEGOLAND. På Julemærkehjemmene hjælper vi børn, der kæmper med mobning, ensomhed og mistrivsel. Derfor giver det særlig god mening for os at samarbejde med LEGOLAND, som jo netop henvender sig til børnefamilier for at give dem en god oplevelse, siger Søren Ravn Jensen, direktør i Julemærkefonden.

Han er også glad for, at LEGOLAND i år har været på besøg på alle julemærkehjemmene for at bygge de store LEGO mosaikker sammen med børnene.

– Vi er meget taknemmelige for, at LEGOLAND kan give Julemærkebørnene en god oplevelse, samtidig med at de hjælper os at med at indsamle donationer. Det har stor betydning for, at vi kan fortsætte vores hjælpearbejde til gavn for børnene, siger Søren Ravn Jensen, direktør i Julemærkefonden.

Julelyset tændes som nævnt torsdag den 23. november kl. 17.00, og her er alle lokale borgere, der har tid og lyst velkomne til at kigge forbi. Dørene til parken åbnes kl. 16.30 og så lukkes der igen kl. 18.