Ny køkkenleder skal sætte skub i skolemaden

Det bliver Michael Jensen fra Hejnsvig, der 1. februar 2020 tiltræder som køkkenleder i Billund Idrætscenter, BIC.

Dermed kan der igen komme skub i leveringen af den varme mad til eleverne på BillundSkolen – og til de mange brugere af Billund Idrætscenter.

Den nye køkkenleder er uddannet kok, og har flere års erfaring fra både ind- og udland samt drift af storkøkkener på blandt andet Varde Kaserne og Grindsted Gymnasium.

– Billund Idrætscenter skal være et naturligt samlingssted for alle i Billund, og skal være et eftertragtet sted at afvikle sine aktiviteter og arrangementer. Det kræver, at vi kan levere en rigtig god forplejning, der både er spændende men også lever op til kravene om et sundt og ernæringsrigtigt måltid, ikke mindst for de mange sportsudøvere der kommer her, og for de skoleelever på Billund Skolen, der dagligt nyder godt af maden fra Billund Idrætscenter, siger leder af BIC, Bente Alberg.

Netop tilbuddet om varm mad til BillundSkolens elever er noget af det første Michael Jensen skal tage fat på, samtidig med at der skal udvikles et koncept hvor der tilbydes et hverdagsaftensmåltid til både brugerne af hallen og byens øvrige borgere.