Ny skoleleder på plads på Vestre Skole

Arkivfoto


Fra 1. oktober er Vivian Møberg fra Ansager ansat som ny skoleleder på Vestre Skole i Grindsted. Den nye skoleleder kommer aktuelt fra stillingen som skoleleder på Holmeåskolen i Lindknud.

Vivian Møberg er valgt i et stærkt felt af ansøgere, og læringschef i Billund Kommune, Lisbeth Østergaard glæder sig til samarbejdet:

– Vivian er en erfaren og dygtig leder, der gennem tydelig kommunikation, inddragelse og synlighed i organisationen har det nødvendige drive og engagement i udviklingen af Vestre Skole, En skole hvor alle trives og lærer i et varmt og engagerende læringsmiljø, hvor succeser hyldes og fejres, siger Lisbeth Østergaard i en pressemeddelelse.

Erfaringen kommer blandt andet fra Holmeåskolen, hvor Vivian Møberg har været leder siden 2011, hvor Holmeåskolen blev til som en fusion af Hovborg og Lindknud skole. Forinden da har hun været skoleleder på Læborg Skole og pædagogisk afdelingsleder i Kibæk.

Vivian Møberg, der privat bor i Ansager, har en diplomuddannelse i ledelse, og er i gang med en Master i Pædagogisk strategisk skoleledelse.

– Jeg glæder mig til sammen med kompetente og veluddannede medarbejdere på Vestre Skole at styrke en kultur, hvor vi ser og bruger hinandens styrker og hjælper hinanden til at blomstre. Vi skal stille krav til hinanden og samtidig støtte op om hinanden, når vi udfordres. Det gælder både elever, medarbejdere og ledelse i mellem. Alt sammen til gavn for elevernes læring, siger Vivian Møberg.

Hun afløser på Vestre Skole Lone Krog, der skiftede job inden sommerferien. Siden da har viceskoleleder Birgitte Edens været konstitueret i stillingen, hvilket hun fortsætter med indtil Vivian Møberg tiltræder 1. oktober.