Nyboligs hussalg skæpper i kassen hos foreninger

Nybolig Billund/Grindsted lovede sidste år at lægge 500 kroner i en pulje for hvert hus, der blev solgt i den lokale filial fra august til december.

Og her formåede indehaverparret, Lene Eg Madsen og Lene Møller Kristensen, at sælge hele 60 huse i den periode og dermed røg der 30.000 kroner i puljen.

De penge er nu på vej til uddeling blandt lokale foreninger. Eksempelvis var der en check på 7.500 kroner til Danske Seniorer Grindsted, hvor formand Harry Plagborg tog imod den fornemme check på Mødestedet.

– Danske Seniorer vil bruge pengene til arrangementer, så vi kan holdes et niveau, der gør, at vore medlemmer til stadighed vil møde op hos Danske Seniorer og dele fællesskabet, lyder det fra Harry Plagborg i en pressemeddelelse.

En anden modtager er støtteforeningen WeCare, der har fået en check på 15.000 kr.

– WeCare er meget glad for beløbet som har bidraget til at flere end 100 dårligt bemidlede familier med børn kunne få en julekasse denne jul. Nybolig var endda med til at pakke kasserne inden jul hos Kvickly og vi havde en fantastisk, hyggelig og sjov formiddag sammen med dem. De var meget ihærdige og ønskede virkelig at være til hjælp og gøre en forskel for vores lokalområde, siger Charley Stephansen fra WeCare.

De sidste 7.500 kroner får en modtager på mandag, når Lindegårdens brugere får overrakt en check af Nybolig-ejendomsmægler, Lene Møller Kristensen.