Ung dansk stortalent skifter til GSK Liga

21-årige Bastian Borke fra Silkeborg trækker i 2024-sæsonen i GSK-vesten efter at have kørt for Slangerup i sidste sæson. Her havde han flere gode løb – blandt andet i netop Grindsted, hvor han scorede 6+4 point for Slangerup.

– Vi har skrevet kontrakt med Bastian i håb om forhåbentligt at kunne drage nytte af hans attraktive snit. Med tidligere resultat som nr. 4 til U21 DM og en del af det danske ungdomslandshold, ved vi, at han har potentiale. Sidste sæson var Bastian lidt svingende, men jeg tror på at vi sammen kan arbejde det igennem og få de resultater ud af ham, som jeg ved han kan levere, siger GSK holdleder Nikolaj Busk.

Den unge kører selv glæder sig over skiftet:

– Jeg er superglad for at skifte til Grindsted, fordi jeg har set hvor meget klubben har været i udvikling i løbet af det seneste år. Derudover har jeg også kun positive oplevelser med menneskerne omkring klubben og er meget glad for jeg kan samarbejde med dem alle. Jeg er også utrolig glad for at Nikolaj Busk er holdleder næste år. Han har hjulpet mig siden jeg rykkede op og har hjulpet mig lidt i år også, hvilket jeg er meget glad for han kan igen næste år – bare lidt anderledes, siger Bastian Borke.