Omme bliver ny direktør i Omme Lift A/S

Omme Lift har fundet deres nye direktør.

Den familieejede virksomhed skal fremover ledes af Lars Omme fra Silkeborg, som senest kommer fra stillingen som direktør hos Istobal Danmark A/S.

– Lars Omme bliver således den anden eksterne direktør, som skal stå i spidsen for virksomheden. Denne strategiske beslutning markerer en betydningsfuld milepæl for virksomheden, der vil fortsætte med at styrke sin position, som en førende aktør inden for industrien og navigere i fremtidens udfordringer, lyder det fra ejerkredsen bag Omme Lift A/S.

Udover sin store baggrund inden for kommerciel ledelse er Lars Omme også oprindeligt uddannet produktionsingeniør.

– Kombinationen af hans ekspertise og erfaring gør ham til det ideelle valg for virksomheden i dens fortsatte vækst og udvikling. Med en god forståelse for både forretning og teknologi vil Lars Omme spille en central rolle i at forme virksomhedens fremtidige strategier og sikre dens fremtidige succes. Vi er overbevist om, at Lars Omme er den rette mand til at føre vores virksomhed videre ind i fremtiden, siger Henrik Lorentsen som en del af ejerkredsen bagved Omme LIft A/S.

Lars Omme selv udtrykte sin begejstring over at blive en del af Omme Lift og ser frem til at arbejde tæt sammen med både teamet og familien for at realisere virksomhedens fulde potentiale.

– Det er med stolthed at jeg er blevet valgt til denne rolle, og jeg er fast besluttet på at føre Omme Lift videre på sin succesrige rejse. Sammen vil vi fortsætte med at skabe værdi for vores kunder og styrke vores position som en førende aktør i branchen, siger den nye direktør Lars Omme selv i en pressemeddelelse.