Oprykkere stormer videre

Privatfoto

Endnu en storsejr til oprykkerne fra GGIF er en realitet, men kønt var det bestemt ikke, lyder det fra holdet selv.

– Specielt i forsvaret manglede vi vores sædvanlige skarphed og stod alt for meget mand mod mand uden opbakning. HT Hauge var dog svære at dække op, da de var meget lavtgående, hvilket dommerne straffede os på, lyder det fra træner Vibeke Dahlmann Andersen.

På trods af to brændte straffekast og en del fejl i 1. halvleg, gik Grindsteds 3. divisions damer til pause med en føring på 9-14. I 2. halvleg flød spillet lidt bedre for gæsterne fra Grindsted, og således viste måltavlen en GGIF-sejr på 18-27 – og dermed endnu to point på kontoen. Topscorer blev Grindsteds Ida Lundberg med 6 mål.

Nu er der en lille kamppause for GGIFs håndbolddamer, der først skal i aktion igen torsdag den 25. oktober på udebane mod Struer-Resen. Dermed bliver det næsten top mod bund idet Struer-Resen indtager  en 8. plads i 3. division, der føres af Grindsted.