Patrick Hansen klar til endnu en sæson i Grindsted

Han har været fast inventar i Grindsted siden 2021-sæsonen, og har været med Grindsted i tykt og tyndt.

Sidste år var Patrick Hansen dog involveret i et voldsomt styrt, som han stadig har senfølger af, men alligevel har GSK Liga valgt at skrive kontrakt med den 25-årige speedwaykører for den kommende sæson.

– Vi vil super gerne hjælpe ham tilbage, efter den forfærdelige skade, han fik sidste sæson. Patricks pointmæssige høst i Danmark har været rigtig blandet med både superpræstationer og det modsatte. Men der skal ikke herske nogen tvivl om, at Patrick altid har været meget loyal og tro overfor Grindsted. Vi håber Patrick kommer over sin skade, men vi er helt klar over vi skal se tingene an og vente på han bliver 100% klar, lyder det fra GSK Liga.

Og den sympatiske kører glæder sig over at skulle tilbage i Grindsted-vesten:

– Efter at have været en del af klubben i flere sæsoner, er det super spændende at følge den professionelle udvikling i, og omkring klubben. Sportsligt synes jeg også at jeg selv, og klubben, er på vej i den rigtige retning. Personligt skal jeg først og fremmest tilbage på cyklen, hvilket nu ser realistisk ud. Succes i den danske EM/VM kval, samt DM som skal køres i Grindsted står højt på min individuelle målsætning. Sammen med Grindsted er det på tide at vi kommer i finalen, og helst derfra med en guldmedalje, siger Patrick Hansen.