Rabatkort til turister er et hit

Når turisterne indtager Billund og omegn, så gør de også flittigt brug af det såkaldte Be Happy Pass. Det er et rabatkort fra det tværkommunale samarbejde LEGOLAND Billund Resort, som giver indehaveren nedslag i prisen på et givent sted i området. Det kunne være 100 kr nedslag i prisen hos Gorilla Park i Vejle, rabat på Bridge Walking i Middelfart, rabat på iskøb i Esbjerg, Middelfart, Fredericia og Billund eller gratis skøjteløb i Lalandia.

– Gæsterne har taget rigtig godt imod det og overnatningsstederne, som uddeler det, gør en stor indsats for at få fortalt om alle fordelene ved kortet. Gæsterne ved, at det findes, og faktisk har jeg i dag hørt fra et overnatningssted, at der var gæster der selv havde spurgt efter kortet, forklarer turismekoordinator ved Visit Billund, Lea Bennedsen.

Da hun for nyligt havde sæsonopstartsmøde med 26 samarbejdspartnere i området, kunne hun præsentere flere facts hvad angår rabatkortet:

– Sidste år brugte 37.000 gæster deres Be Happy Pass, og det er især de 10 pct rabat på regningen ved spisning, folk benytter sig af, fortæller Lea Bennedsen.

Ifølge hende er der 4000 kroner at hente i rabat, hvis man benytter sig af alle de tilbud, der er i Be Happy Pass.

– Foruden Be Happy Pass, så er hele markedsføringssamarbejdet LEGOLAND Billund Resort med til at påvirke vores område og overnatningstal på en positiv måde. mener Lea Bennedsen.