Så er der ræs – på kommunens regning

Billund Kommune har for niende gang i træk købt årets første speedwaymatch på Grindsted Speedway Center, så borgerne i Billund Kommune kan komme gratis til årets første hjemmematch.

Den køres onsdag den 27. april, og GSK Ligas modstander er Esbjerg Vikings, som Grindsted slog på hjemmebane i sidste sæson.

Der plejer traditionelt at være fyldt på lægterne når Billund kommune inviterer til gratis speedway – og denne gang bliver temmelig sikkert ikke anderledes. Især ikke når modstanderne stiller – formentlig kun én af – stjernekørerne Niels Kristian Iversen eller Tai Woffinden.

– Vi er glade for igen at kunne invitere kommunens borgere til speedway i topklasse på Grindsted Speedway Center. Sidste år var der restriktioner på tilskuerantallet til løbet, så kun 1000 kunne se med, og året før blev SpeedwayLigaen aflyst på grund af covid-19, så vi håber i år at se fyldte tilskuerrækker og selvfølgelig en sejr til Grindsted, udtaler Simon Nicolajsen Jørgensen, 1. viceborgmester i Billund Kommune, som i øvrigt får lov at åbne løbet.

Der er plads til omkring 2.500 tilskuere på Grindsted Speedway Center, hvor porten åbnes klokken 17.00, og der er adgang efter først til mølle-princippet.