Solid indsats sikrede Dyrecenter stafetten

Myrna Jensen med det synlige bevis på at hendes butik er modtageren af Vækst til erhverv i gadeplan-stafetten for august/september.


Bonnie Dyrecenter på Krogagervej i Grindsted blev den nye modtager af Stafetten i projektet Vækst til Erhverv i gadeplan.

Projektet har indstiftet Stafetten for at sætte pris på de butikker, der gør en ekstra indsats i projektet og hver eller hveranden måned findes en ny modtager, der får æren af at have prisen – som er en kæmpe bold – stående i sin butik.

Baggrunden er ifølge projektleder Uffe Schmidt, at Myrna Jensen og datteren Charlotte sammen er gået helhjertet ind i projektet.

– De kommer til alt vi sætter i søen, og lægger en kæmpe indsats i at løfte de ting, som de mener giver mening i deres butik. De har flyttet rundt i butikken for at gøre den endnu mere indbydende, fået lavet nyt film til vinduerne, og er ved at være verdensmester i brug af de sociale medier. Det er bare stærkt gået, lyder de rosende ord fra Uffe Schmidt fra Billund ErhvervsFremme.

Myrna Jensen selv føler, at hun har fået meget ud af at deltage i projektet:

– Vi er eksempelvis blevet meget mere synlige på facebook, hvor vi efterhånden lægger mange videoer op. Vi kan også mærke det på bundlinjen, for selvom vi har været her i 28 år er det ligesom først nu, vi rigtig er blevet synlige, siger Myrna Jensen fra Bonnie Dyrecenter i Grindsted.

Tidligere modtagere af Stafetten er Beth Baun, Skechers, Min Købmand Filskov, By Bach og Blomstergalleriet Billund.