Sparekassen bakker fortsat op om markedet


Når Danmarks største familietradition løber af stablen 16., 17. og 18. juli, er det med Sparekassen Kronjylland som hovedsponsor. Det traditionsbundne Vorbasse Marked er blevet afholdt siden 1731, og de seneste år har det haft Vorbasse-Hejnsvig Sparekasse i ryggen som sponsor. Sparekassen er tidligere på året blevet lagt sammen med Sparekassen Kronjylland, men det ændrer ikke ved, at Sparekassen fortsætter sit tætte samarbejde med Vorbasse Grundejerforening om Vorbasse Marked. Snarere tværtimod:

− I Sparekassen ligger det os meget på sinde at være en vigtig og aktiv del af Vorbasse Marked. Vi har netop skrevet under på en ny aftale med Vorbasse Grundejerforening, hvor vi forlænger vores hovedsponsorat, så det gælder de næste tre år, fortæller H. C. Christensen, der er afdelingsdirektør i Sparekassen Kronjyllands lokale afdeling i Vorbasse.

Han kalder det en selvfølge at sparekassen er hovedsponsor for Vorbasse Marked:

– Markedet står for mange af de værdier, vi i Sparekassen værner om. Vi vil det lokale og folkelige og ser det som en del af vores vision at støtte gode lokale aktiviteter, som vores kunder og lokalområder kan have gavn af. Med Vorbasse Marked er vi med til at sætte Vorbasse på Danmarkskortet og til at skabe en folkefest for mere end 250.000 besøgende gæster. Vi glæder os rigtig meget både til markedet og al den aktivitet, det medfører, og vi går ind i samarbejdet som en aktiv medspiller, forklarer H.C. Christensen.

Hos Vorbasse Grundejerforening er der naturligvis stor tilfredshed med at hovedsponsoren er på plads de næste tre år:

− Vi har altid haft et godt samarbejde med Sparekassen, og det glæder os, at den også de næste tre år har lyst til at være hovedsponsor for den århundredgamle tradition. Samarbejdet giver os mulighed for fortsat at skabe nogle gode rammer for markedet og hele tiden sammensætte et spændende program, lyder det fra grundejerforeningens bestyrelsesformand, Brian Ø. Madsen.

Foto: Fra venstre Sten Jakobsen, kasserer i Vorbasse Grundejerforening, H.C. Christensen fra Sparekassen Kronjylland i Vorbasse og Brian Ø. Madsen, bestyrelsesformand i grundejerforeningen.