Stephanie Storbank melder sig som borgmesterkandidat

Peter Fredensborg fra Billund får hård konkurrence til posten som Venstres spidskandidat til borgmesterposten i Billund kommune. Nu har også Stephanie Storbank fra Stenderup-Krogager meldt sig som bejler til titlen, når partiet den 24. november holder opstillingsmøde.

– Efter at have haft Billund Kommune og lokalpolitik helt inde under huden de sidste tre år som formand for Unge- og Kulturudvalget, har jeg kun fået endnu mere lyst til at gøre en positiv forskel og bidrage til Billund Kommunes fortsatte udvikling. Jeg stiller mig derfor til rådighed som Venstres nye spidskandidat. Min fornemmeste opgave bliver at bidrage til at samle og styrke HELE kommunen, samt sikre at vi lykkes i fællesskab, lyder det i en pressemeddelelse fra Stephanie Storbank.

37-årige Stephanie Storbank blev valgt ind i byrådet ved seneste valg med 307 personlige stemmer og snuppede formandsposten i Unge- og Kulturudvalget. Hun er flere steder fra blevet opfordret til at stille sig til rådighed til spidskandidaturet – noget som hun altså nu takker ja til:

– Hvis den kommunale udvikling skal fortsætte i en opadgående kurve, kræver det forståelse for værdien af det brede politiske samarbejde, implementering af konstruktive og nytænkende ideer, samt en struktureret og vedholdende køreplan for hele kommunen – og det er nogle af de værdier og visioner, som jeg personligt står for. Jeg glæder mig over de mange opfordringer, jeg har fået fra nær og fjern og takker ydmygt for støtten og opbakningen, siger Stephanie Storbank.