SUN-AIR kom ud med endnu et rekordoverskud

Det lokale luftfartsselskab SUN-AIR, åbner en ny rute mellem Billund og Humberside i den østlige del af Midtengland.


SUN-AIR of Scandinavia A/S kom ud med tilfredsstillende resultat, lyder det i en netop udsendt pressemeddelelse fra Billund virksomheden, med Nils Sundberg i spidsen.

Det danske flyselskab SUN-AIR of Scandinavia A/S, der flyver som British Airways franchisepartner, kom ud af det seneste regnskabsår med et overskud på 51,5 mio. kr. før skat, og efterlader nu virksomheden med en egenkapital på 125 mio. efter årenes udbytte.

SUN-AIR fik et tilfredsstillende resultat i regnskabsåret 2013/14, idet selskabet har haft en positiv udvikling i samtlige afdelinger bestående af ruteflyvning, charterflyvning, internationalt flysalg og leasing, reservedelshandel samt flyværkstedsdrift. SUN-AIR med hovedsæde i Billund, beskæftiger 230 medarbejdere inden for ruteflyvning og ad hoc charter, internationalt flysalg og leasing, reservedelssalg samt flyværksted.

Selskabets strategi er baseret på et højt serviceniveau – både for så vidt angår passagerer på ruteflyvningen i samarbejde med British Airways, individuelle charterflyvninger og kunder på værkstederne. Ad hoc charterflyvningerne, der foregår under brandet ”JoinJet”, har også i det forgangne år haft en yderst positiv udvikling. I november 2014 overtog SUN-AIR desuden aktierne i ScanTech (Scandinavian Aircraft Technologies A/S), som er et fly-, komponent- og vedligeholdelsesværksted. Virksomheden ligger i Sindal Lufthavn og beskæftiger 16 medarbejdere.

SUN-AIR opererer på følgende ruter:

  • fra Aalborg til Oslo
  • fra Aarhus til henholdsvis Oslo, Stockholm Bromma og Göteborg
  • fra Billund til henholdsvis Bergen, Bruxelles, Düsseldorf, London City, Manchester, München og Oslo
  • fra Göteborg til Manchester og fra Hamburg til London City