Timedrift mellem Aarhus C og Billund Lufthavn


Mens flere kræfter arbejder for at etablere en ny lufthavn ved Aarhus, sætter Billund Lufthavn ekstra ind for at skaffe flere kunder i Smilets By. En ny aftale med Midttrafik betyder nemlig timedrift på turen mellem Billund Lufthavn og Aarhus C.

– Timedriften bliver betjent af luksusbusser med flysæder og gratis internet, der gør turen attraktiv for såvel forretningsfolk som ferierejsende. Den nye ruteplan træder i kraft den 1. oktober 2015, lyder det i en pressemeddelelse fra Billund Lufthavn.

Halvdelen af afgangene kører nonstop direkte mellem Aarhus C og Billund Lufthavn, mens bussen fortsat vil køre via Skanderborg og Horsens ni gange om dagen.

Godt 15 procent af lufthavnens passagerer kommer fra Aarhus-området, og flere af dem har haft et klart ønske om bedre busforbindelser mellem Aarhus og Billund Lufthavn.

– Vi har lyttet til de mange henvendelser fra aarhusianerne om bedre og hurtigere busser og gjort det endnu lettere at komme ud i verden fra Billund. Med den nye aftale med Midttrafik kan vi nu tilbyde timedrift på forbindelsen mellem Aarhus og Billund med et konkurrencedygtigt og komfortabelt produkt, siger Kjeld Zacho Jørgensen, lufthavnsdirektør i Billund Lufthavn.

Lufthavnsbussen, som bærer navnet 912X, vil køre fra Aarhus Rutebilstation via Banegårdspladsen til Billund Lufthavn, og turen kommer til at tage halvanden time.

 

Foto: Midttrafik.dk