Troels Ravn besøgte SpeedReact i Billund


Det socialdemokratiske folketingsmedlem, Troels Ravn, er i fuld gang med sin valgkamp i håb om at blive valgt for endnu en periode.

I den forbindelse kom han i går forbi Billund-virksomheden, SpeedReact – en virksomhed, som Thomas Kirkfeldt og Amal Anov står bag:

– Vi har brug for iværksættere og innovative virksomheder i Danmark. Det handler om at skabe arbejdspladser, som er grundlaget for vores velfærd. Også LEGO var små en gang. Det var derfor fantastisk spændende at besøge virksomheden SpeedReact, der har udviklet et såkaldt ”Beeting Board” og træningsprogrammer, der kan hjælpe skolebørn med indlæringsproblemer, siger Troels Ravn.

SpeedReact hjælper desuden mennesker, der på arbejdet er plaget af træthed og hovedpine, som gennem fysioterapi og ergoterapiøvelser, kan komme af med deres gener og markant forbedre deres trivsel og velvære – alt sammen med udgangspunkt i stimulering af synssansen.

– Som politiker er jeg meget optaget af, hvordan regeringen gennem Vækstfonden og Innovationsfonden kan være med til at gøre livet lettere for iværksættere og innovative virksomheder. SpeedReact har et velfærdsprodukt, der efterspørges både af offentlige og private virksomheder, og der er ingen tvivl om, at virksomheden har et stort vækstpotentiale, siger Troels Ravn.

 

Foto: Troels Ravn (th) sammen med de to indehaver af SpeedReact, Amal Anov (tv) og Thomas Kirkfeldt (i midten)