Vesti kørte 12. bedste tid ved Mercedes-træning

For anden gang i sæsonen prøvede den lokale racerkører Frederik Vesti tidligere i dag at prøve kræfter med en Formel 1-træning, da han som en del af Mercedes-akademiet satte sig bag rattet i den ene Mercerdes-racer under den første træning forud for weekendens grandprix i Abi Dhabi.

Og det blev med et særdeles godkendt resultat med 12. bedste tid – og endda med tredjebedste tid undervejs. I samme træning deltog en anden dansker, Kevin Magnussen, som blev nummer 19.

Men resten af weekenden gælder det så Vestis egen F2 kvalifikation med løb både lørdag og søndag. Vesti går ind til F2 mesterskabet bagud med 25 points til Théo Pourchaire, der overtog mesterskabsføringen efter uheldige Monza, hvor en bragende hurtig Vesti måtte se sig kørt af i hovedløbet allerede på første omgang og dagen efter at have vundet endnu et løb i storform.

I hjembyen Filskov er der maksimal opbakning til bysbarnet og hans sidste grandprix i denne sæson. Søndag formiddag er der grandprix på storskærm på Filskov Sognegård, og inden løbet skydes i gang ved ti-tiden vil der være en videohilsen fra Frederik Vesti i Abu Dhabi.