Læserbrev: Vi tager Børnenes Hovedstad alvorligt

Byrådet har med Budget 2016 vist, at Billund Kommune tager visionen Børnenes Hovedstad alvorligt!

Vi har med den indgåede aftale om Budget 2016 besluttet at tilføre børneområdet et massivt resurseløft – både til skoler og dagtilbud. Det er dejligt, at vi fremover vil høre til de kommuner, der prioriterer at anvende mange resurser på at skabe de bedste rammer for børn og unges læring, trivsel, inklusion og kreativitet.
I forbindelse med sidste års budgetaftale besluttede Byrådet, at igangsætte et ambitiøst udviklingsprojekt, Program for Læringsledelse, der skal løfte kvaliteten i skoler og dagtilbud. Vi arbejder derfor målrettet på at gøre vision til virkelighed.

Som Børne- og Kulturudvalgsformand er jeg naturligvis rigtig glad for, at vi har fået flere midler til både dagtilbud og skoler. At vi får mere kvalitet i dagtilbuddet, og endda til uændret pris for forældrene.
Jeg er også meget bevidst om, at vi skal tænke os godt om, hvad vi bruger de ekstra midler til. Vi skal give os god tid til en dialog med både medarbejdere, forældre / bestyrelser og ledelser om, hvordan vi bedst får udnyttet de nye resurser.
Det er vigtigt, at vi har fokus på, at de ekstra resurser får størst mulig effekt for børnenes læring, trivsel, inklusion og kreativitet.
Jeg glæder mig meget til det kommende arbejde med at forbedre rammerne for børn og unge i Billund Kommune.

Klara Lyskjær Noer, Byrådsmedlem (V)
Formand for Børne- og Kulturudvalget