Viceskoleleder bliver leder af BillundSkolen

Viceskoleleder Lars Aagaard Nielsen bliver ny leder af BillundSkolen. Privatfoto


Et enigt ansættelsesudvalg peger på den nuværende viceskoleleder Lars Aagaard Nielsen som ny skoleleder på BillundSkolen.

– Den nye skoleleder er valgt i et meget kvalificeret felt af ansøgere. Det er han ikke mindst fordi han er en del af den positive udvikling BillundSkolen har været inde i de seneste år, og fordi han har en klar retning for, hvordan han sammen med personale og ledelseskolleger vil fortsætte udviklingen på den store skole i Børnenes Hovedstad Billund, lyder det i en pressemeddelelse fra Billund Kommune.

54-årige Lars Aagaard Nielsen kom til BillundSkolen som pædagogisk afdelingsleder i 2014, blev viceskoleleder i marts 2016, og nu rykker han så frem i forreste linje som afløser for Ulla Riisbjerg Thomsen, der er blevet ny skolechef i Vejle.

– Lars er et stærkt og rutineret skolemenneske, han er en rolig og rummelig person og leder, der gerne tager en ekstra omgang for holdet. Han er vellidt af elever, medarbejdere og samarbejdspartnere og et rigtig godt valg som skoleleder på BillundSkolen, og jeg glæder mig til at fortsætte samarbejdet med ham, siger skolechef Morten Kirk Jensen fra Billund Kommune.

For den nye skoleleder var det et naturligt skridt at tage fra viceskoleleder-posten, da Ulla Riisbjerg Thomsen sagde farvel.

– BillundSkolens værdigrundlag er de seneste tre år blevet styrket. Ledelse og medarbejdere har formået at skabe en fælles VI kultur med APV, der viser et velfungerende og positivt arbejdsmiljø. Det giver grobund for fortsat at udvikle skolen og børnenes trivsel i en kommune, hvor vi har høje ambitioner om at vi skal være blandt Danmarks bedste, siger Lars Aagaard Nielsen, der formelt tiltræder i sin nye stilling per 1. september. Her bliver hans første opgave at finde en ny viceskoleleder.