Vild med Dans-dommer indtager REFBORG


Danselærer og tidligere dommer i Vild Med Dans, Kim Dahl, rykker nu sin danseskole for børn og voksne til Billund. Det sker på opfordring fra nogle af de elever, der indtil nu har taget turen til Nørup for at lære mange af de forskellige former for dans, der blandt andet kan ses i Vild Med Dans.

– Vi skal lære mange versioner af dansene, og samtidig få en masse god motion, siger Kim Dahl, der opretter både voksen- og børnehold hver torsdag, hvor han har fået lov at leje salen på Hotel REFBORG til dansetimerne.

Ifølge ham er der andet og mere at hente i danseundervisning end blot motion:

– Nu har man også fundet ud af at ordblinde har god gavn af at danse, så nu er lægerne begyndt at ordinere dans, lyder det med et kæmpe smil fra danselæreren med det specielle hår, som har givet ham tilnavnet Kim Ananas.

Skulle man have lyst til at danse, men ikke har en partner at danse med, hjælper Kim Dahl meget gerne med det. Via hans hjemmeside er der udover tilmeldingsmuligheder en partnerbørs, hvor man kan finde en at danse med.

– Det er kun på dansens præmisser – ikke noget dating-halløj her, siger danselæreren, der glæder sig til at tage imod de lokale dansere allerede på torsdag.