Vild med Vind i LEGOLAND


Hvad er vind for en størrelse, hvor mange tramp i pedalerne skal der til for at lave nok strøm til en tablet, og hvordan designer man en flyvedygtig drage? Det og meget mere kan man blive klogere på, når LEGOLAND inviterer til Vild med Vind event den 11. april

Siden 2008 har man kunnet følge energiens rejse fra havets bund til forbrugeren gennem animerede LEGO modeller i Miniland området ’Energien i Danmark’ i LEGOLAND. Sidste år udvidede LEGOLAND den lærerige udstilling med en decideret event, der blev så stort et tilløbsstykke, at LEGOLAND sammen med partnerne A2SEA, DONG Energy og Siemens i år gentager succesen.

– Vild med Vind ligger fuldstændig i tråd med det, vi gerne vil i LEGOLAND: at kombinere leg og læring, så særligt vores yngste gæster både bliver rigere på oplevelser, men også på viden, siger direktør i LEGOLAND, Christian Woller

Børnene kan blandt andet designe flyvedygtige drager med LEGOLAND dragen Olli og udfordre deres forældre i, hvem der er hurtigst til at trampe lys i pæren.

Skøre eksperimenter med Store NØRD
Et af dagens absolutte højdepunkter bliver et hæsblæsende show med Kåre og Emil fra Store NØRD. Med deres nervepirrende eksperimenter og finurlige forsøg bringer de endnu mere læring og vanvittig viden til Vild med Vind eventen, når det sprutter med ild og høje brag fra eventscenen.

I løbet af dagen vil der også være et væld af aktiviteter og sjove konkurrencer på eventpladsen, der i dagens anledning er udsmykket med kæmpeballoner på 160 cm i diameter og 1,5 meter høje vindmøller på scenen. Gæsterne kan blandt andet bygge deres egne havmøller af LEGO klodser eller deltage i den store Vild med Vind quiz.

Vind en tur i en helikopter
Når man inspicerer havvindmøllerne, sker det enten via skib eller helikopter. I forbindelse med Vild med Vind udloddes en tur i en imponerende helikopter, hvor en heldig vinderfamilie vil komme højt op at flyve. Helikopteren vil desuden lande på evenpladsen til Vild med Vind – hvis vejret tillader det.

Vild med Vind eventen arrangeres i samarbejde med parkens samarbejdspartnere DONG Energy, A2SEA og Siemens Wind Power, der også vil være til stede på pladsen klar til at svare på spørgsmål, som hvordan bygger man en havmølle, om det er koldt for hænderne at bygge sådan én ude på havet og om, hvordan opfører man den midt ude på havet.

Vild med Vind kan opleves på eventpladsen i LEGOLAND d. 11. april 2015 fra kl. 12.00 – 16.30. Gæsterne kan opleve Store NØRD på scenen kl. 13.00 og 15.00