Challenge Denmark trækker store atleter til sommerens marathon-event i Billund

Vinderen af Challenge Roth 2013, Dirk Bockel, deltager ved Challenge Denmark i Billund til juni.

Uplace-BMC triatleten har haft racet på sin ønskeliste siden han hørte om det første gang, og kan nu endelig bekræfte, at han har fundet tid til det i et travlt race-program;

”Det er altid spændende at køre et førsteårs stævne – og da jeg kender teamet bag Challenge Denmark rigtig godt, føler jeg mig overbevist om, at de vil sørge for, at det her bliver et fantastisk race”, fortæller han.

Luxemborgiske Bockel har planer om at ankomme i Danmark tidligt nok til at han kan deltage i de fleste af de events der leder op til racet den 13. Juni. Dette er noget Race Direktør hos Challenge Denmark, Claus Vesterby, sætter stor pris på; ”At have en atlet som Dirk her i Danmark er ikke kun værdifuldt for os på et sporsligt plan, men bestemt også på et mere menneskeligt plan. Med hans udadvendte personlighed og den dedikation han viser i alt hvad han tager del i, skaber han ligeså meget positiv opmærksomhed udenfor banen som på banen.

Men Dirk Bockel bringer mere end en varm og udadvendt personlighed med sig til Danmark.

At have været i top 10 fire gange til Ironman World Championships på Hawaii og besidde verdens 5. hurtigste tid på den fulde distance – som han opnåede ved Challenge Roth det år hvor han vandt det legendariske race – er blot nogle af eksemplerne fra Bockels imponerende karriere. ”At byde en atlet med en resultatliste som Dirks velkommen, er normalt kun noget et førsteårs-stævne som vores kan drømme om”, forklarer Race Direktør Vesterby og fortsætter ”når en som ham vælger at køre vores stævne, giver det os et kvalitetsstempel som vi ikke kunne have forventet så tidligt i racets historie.

Det inspirerer os selvfølgelig til at arbejde endnu hårdere – og vi lover at vi vil give alt hvad vi har, for at sikre at ikke bare Dirk, men alle de 1500 atleter der skal køre, vil opleve så fantastisk et race, at de kommer tilbage igen næste år”: slutter Race Direktør Vesterby