Vorbasse Boldklub trækker pokaler hjem fra Costa Brava


Vi har modtaget en hilsen fra de 57 unge og 11 ledere der har været i Barcelona siden tirsdag i påskeferien.

Søndag kl 17.30 satte alle sig i bussen med næsen mod Vorbasse fra Costa Brava efter en fantastisk kluboplevelse.

Turen startede tirsdag middag fra Vorbasse og 27 timer senere landede vi I Spanien.

Skærtorsdag var der dømt udflugtsdag til Barcelona med besøg på Camp Nou, gåtur på Ramblaen og en afsluttende tur på fæstningsbjerget Montjuic. Storby besøget var med til at starte turen på en super måde.

Fredag startede fodboldturneringen for de 4 Vorbassehold. 2 pigehold i U15 og 2 drengehold i hhv U14 og U15 på Top Ten fodbold anlægget 70 km fra Barcelona som havde deltagelse af hold fra 10 nationaliteter.

12 hold var med i U14 drenge turneringen. Holdet blev nr 9 og vandt Challenge Cup (b-finalen) med 1-0 over et spansk hold efter en dramatisk semifinale hvor Vorbasse-drengene vandt straffesparkskonkurrencen mod Herlev

13 hold var med i U15 drenge turneringen. Holdet vandt ligesom U14 Challenge Cup og blev samlet nr 9. Semifinalen blev vundet 1-0 over et italiensk hold. Finalen skulle spilles mod Vejen – sjovt at skulle spille mod et lokalt hold 2000 km hjemmefra – ikke mindst når Vorbassedrengene vandt 2-0 efter en yderst velspillet kamp.

Lige inden de 2 Vorbasse drengehold havde vundet deres afsluttende finaler spillede U15 pigerne A-finale mod et stærkt lokalt spansk hold. Holdet tabte desværre 1-0 efter en tæt og yderst velspillet kamp. Holdet spillede en superflot turnering, at kunne slå både stærke svenske, hollandske, italienske og spanske hold er kæmpestort for en lille klub som Vorbasse.

Det andet pigehold spiller til dagligt i U14 men stillede også op i U15-turneringen. Holdet sluttede sidst i turneringen, men gjorde en god indsats på trods af de manglede fysik mod de ældre piger.

Ud over de 3 pokaler som er med hjem i bussen har alle deltagere på turen fået sig en kæmpe påskeoplevelse. En stor tak til vores sponsorer og til Vorbasse Boldklub som har gjort turen mulig.

Carsten Holmgaard

Vorbasse Boldklub