X Factor-finalen vender tilbage til Boxen – Billetsalget starter den 20. februar klokken 10.00


I de første to sæsoner af X Factor blev finaleshowet holdt i DR Byen. I 3. og 4. sæson fandt showet sted i Parken i København, mens finalen i 5. og 6. sæson blev afholdt i Boxen i Herning. Sidste år blev den igen afholdt i DR Byen, men i år vender den tilbage til Boxen.

Det er således tredje gang, at X Factor-finalen rykker væk fra hovedstaden og ud i landet, når det hele går løs, og den store vinder skal kåres – helt præcist fredag den 27. marts klokken 20.00.

Unikt finaleshow på drømmelocation
DRs underholdningschef Jan Lagermand Lundme er begejstret for, at finalen atter rykker til Jylland:

”Boxen er en drømmelocation for os. Det er en arena i absolut topklasse, på alle niveauer, når det kommer til at holde et stort og unikt show som X Factor-finalen. Det ved vi fra 5. og 6. sæson, og derfor er jeg særdeles godt tilfreds med, at vi igen kan fyre finalebraget af her. Der er rigtig mange X Factor-fans rundt i landet, der gerne vil opleve X Factor-finalen, og vi ved, at Boxen igen kan skabe den perfekte ramme for en flot og uforglemmelig finale,” siger han.

Billetter til finalen
Billetsalget starter den 20. februar klokken 10.00 via drbillet.dk og MCH Herning Kongrescenters billetkontor.

Det store planlægningsarbejde forud for finalen er i fuld gang, og de forskellige stjernenavne, som vil optræde under selve showet, vil blive offentliggjort løbende.

Foto: Bjarne Bergius Hermansen