200 gamers fra hele landet samlet til netparty i Billund Idrætscenter

Marius på 9 og 21 årige JensForum har meget til fældes, og mens Marius tager en pause med lidt Airfodbold, bruger HF studerende JensForum tiden på YouTube, hvor han de sidste 3 år, er nået op på 41.000 følgere.


212 gamers i aldersgruppen 9 – 29 år er lige nu samlet i Billund Idrætscenter, hvor de er til Dansk Netparty #3, arrangement er det 3. I rækken som Dansk Netparty arrangere, og der er denne gang satset større end normalt.

Vi har tidligere afholdt vores partys i Thyregod, men denne gang har vi satset på større lokaler, med mulighed for op til 200 deltagere, og ligeledes har vi lagt vægt på et større udvalg af spisesteder, indkøb osv. Lyder det fra Martin Have, en af de i alt 7 arrangører.

Det viste sig at være en god ide, og vi fik markedsført os godt gennem bland andet Billund Online lige fra starten af, hvilket gør at vi i weekenden nu er samlet 212 fra hele landet, slutter Martin Have. Og påpeger at der til de 2 tidligere arrangementer kun var henholdsvis 89 og 123 deltagere i alt.

Arrangementet er for folk i alle aldre, med hang til computerspil og tuneringer, og der lægges vægt på det sociale sammenhold og hyggen.

Marius på 9 fra Vejle og 21 årige JensForum fra Sønderborg har meget til fældes, og mens Marius tager en pause med lidt Airfodbold, bruger HF studerende JensForum tiden på YouTube, hvor han de sidste 3 år, er nået op på 41.000 følgere.

Til arrangement afholdes der turneringer om gode præmier i:
– Counter Strike Global offensive 5vs5
– Minecraft Creative
– League Of Legends 5vs5
– Hearthstone

Foto: Hugo Sørensen