Billund åd Taco-Miguel ud af byen


Med en kø der strakte sig stort set langs hele Den Jyske Sparekasse, var der dømt taco-iver fra Billund-folket, da Miguel Ruiz i dag parkerede sin foodtruck, Lupita, på Rådhuspladsen i Billund.

Adskillige LEGO-ansatte gik til frokost allerede lidt over 11, men den lange kø gjorde, at flere af dem måtte strække pausen lidt længere end sædvanligt.

Hos Mexcalli, der står bag den rullende taco-biks, er Miguels kone og medindehaver Anita Hede overvældet over den varme velkomst i Billund:

– Der var masser af mennesker, hvilket også betød, at nogle desværre måtte stå i kø et stykke tid. Vi havde fået hjælp på, men kunne desværre ikke skaffe mere hjælp. Det kan være svært på en hverdag, siger Anita Hede til BillundOnline.

Derudover fik Miguel problemer med elektriciteten i vognen ved halv to-tiden, og da der samtidig stort set var udsolgt, besluttede han at lukke Lupita kort efter.

– I hvert fald var det en overvældende succes og vi er meget kede af at folk måtte vente, men det er nok svært at undgå. Det samme ville nok ske, hvis en dansk pølsevogn fik besøg af så mange mennesker på én gang, lyder det fra Anita Hede.

Miguel Ruiz og Lupita vender tilbage til Billund igen på torsdag fra 11 – 15. Og denne gang med nok mad….

IMG_2224