DR-vært skal styre erhvervspolitisk debat i Billund

Det er erhvervslivet, der kommer i højsædet, når Billund ErhvervsFremme den 7. oktober inviterer til politisk debat om virksomhedernes vilkår og kommunens udvikling. Det sker forud for november måneds kommunalvalg, hvor flere lokale kandidater til byrådet vil indtage panelet sammen med en række erhvervsledere.

– Erhvervslivet er en forudsætning for vores velfærd. Vores lokale virksomheder skaber arbejdspladser, lægger skattekroner i kommunekassen og er med til at udvikle vores kommune, så det er attraktivt for både nye investeringer og borgere. Vi har derfor alle en fælles interesse i at skabe de bedste rammer for vores erhvervsliv.  Derfor er det absolut ikke uden betydning hvilke visioner og prioriteringer politikerne har for erhvervslivets vækstmuligheder, lyder det fra direktør i Billund ErhvervsFremme, Marie Skov Lillelund.

Udover byrådskandidaterne vil panelet til den politiske debat være erhvervsledere fra Billund Lufthavn, LEGOLAND, IFF, Min Købmand Stenderup-Krogager, Harry Andersen & Søn og Grindsted Gymnasium & HF og debatten styres kyndigt af redaktør, journalist og TV-vært på bl.a. Deadline og DR Update Louise Reumert.

Blandt emnerne vil være grøn omstilling og bæredygtighed, kvalificeret arbejdskraft, byudvikling og bosætning, erhvervsudvikling og erhvervsservice, infrastruktur samt uddannelse.

Tilmelding til arrangementet sker via Billund ErhvervsFremmes hjemmeside https://billunderhverv.dk