Kris Jensen Skriver nu formelt valgt som folketingskandidat

Kris Jensen Skriver i midten med Troels Ravn til højre. Til venstre ses kredsformand, Jonas Midstrup.


Ved gårsdagens generalforsamling for Socialdemokratiet i Vejenkredsen, der består af Billund og Vejen kommuner, blev Kris Jensen Skriver fra Grindsted valgt som ny folketingskandidat. Han afløser Troels Ravn der har siddet i Folketinget af et par omgange og sidder på Tinget i dag.

Troels Ravn ønsker dog ikke at fortsætte i politik og har således givet det lokale kandidatur videre. Kris Jensen Skriver var indstillet af Grindsted-Hejnsvig Partiforening og blev valgt uden modkandidater.

– Jeg er stolt, ydmyg og beæret over valget som folketingskandidat. Det er en drøm, der går i opfyldelse for mig, og jeg vil arbejde stenhårdt for, at vi som kreds kommer i mål med det allervigtigste: at vi fortsat har en lokal socialdemokratisk repræsentant på Christiansborg. Jeg har et stærkt hold bag mig, og jeg glæder mig til at skulle i valgkamp sammen med det hold. Derudover vil jeg gerne sige tusind tak til Troels for en flot indsats for vores område, lød det efter valget fra Kris Jensen Skriver.

Og manden han afløser, Troels Ravn, har ikke tænkt sig at læne sig tilbage i sofaen på kontoret på Christiansborg velvidende at hans dage som folketingsmedlem er talte:

– Jeg har været glad og ydmyg over den store lokale opbakning, jeg har fået gennem årene, og det har været endog meget stort for mig at være tillidsmand for borgerne i Billund og Vejen Kommuner og binde vores lokalområde sammen med Christiansborg. Jeg er meget opsat på at gøre arbejdet færdigt, og være til fuld rådighed for borgerne, frem mod næste valg, siger Troels Ravn.