Fede biler ved Lalandia – Nap en kør-selv tur


Kiesaevents der normalt holder til på flyvepladsen i Vandel, har sommeren over trukket nogle af deres superfede og hurtige biler til Lalandia i Billund, hvor alle har mulighed for en køretur i en af de lækre vogne

Der køres fra Lalandia Billund i alle hverdage i sommerferien, hvor de tilbyder børne ture for kun 200.- i en af deres superbiler, og der er også kør-selv oplevelser for mor og farmand til 400 kr. for 15. min. og 800 kr. for en halv time.

Vi er blevet taget rigtig godt i mod herude, og vi har fået en masse bilsnak med glade turister lyder det fra Mikkel Bøll fra Kiesaevents

Ved Lalandia er der mulighed for en tur i disse 4 lækre vogne.

Nissan GTR 530HK
Ferrari 360 Spider 400 HK
C63 AMG 520HK
Lamborghini Gallardo 523HK

Det er blot at kigge forbi, der er biler og tid nok lyder det fra Mikkel Bøll, der fortæller at de indtil videre er på pladsen til og med uge 32, men at de måske forlænger perioden hvis mængden af turister er der.

Drop in på Vandelflyveplads i sommerferien

Kiesaevents der som nævnt holder til på Vandel Flyveplads, arrangerer til dagligt firma arrangementer med helt op til 160 mand på pladsen, men de bliver mest besøgt af private, der har købt et gavekort til fatter, eller hvis mutter skal have en på opleveren på den lange og lukkede bane på flyvepladsen.

I år har de yderligere udvidet programmet med køreteknisk kørsel, hvor der på pladsen er 2 BMW M3’er, samt en Mini John Cooper Works, der alle er sat helt specielt op til banekørsel.

Der kører man hele sommeren over et sommertilbud med drop in fra 10:00 – 17:00, hvor det er muligt at købe sig til 5 runder + 1 instruktør omgang på deres nye 3,1 km lange tekniske kørebane.

Efter første instruktør omgang bliver man sluppet fri alene i bilen, og der er mulighed for at tage en passager med. Normalprisen for sådan en omgang er 1599 kr. men sommertilbudet lyder på kun 999 kr.