Italienske drømmebiler i LEGOLAND


Trafikskolebilerne i LEGOLAND får i dag besøg af deres italienske storebrødre, når flere end 30 Ferrarier triller gennem portene til LEGOLAND. Ferrari dag er en unik chance for at komme helt tæt på de potente superbiler, og en heldig vinder kan slutte dagen af med en eksklusiv tur i én af de røde fartdjævle.

Allerede fra dagens begyndelse er stemningen sat, når de flere end 30 Ferrarier bevæger sig gennem LEGOLAND parken med spinnende motorer og ender på eventområdet, hvor store og små kan komme helt tæt på de eksklusive superbiler. Her står bilerne til udstilling hele dagen.

– At se de mange biler trille gennem LEGOLAND er virkelig et særligt syn, og en helt speciel oplevelse. Til Ferrari dag giver vi gæsterne en særlig mulighed for at komme helt tæt på de, i Danmark, noget sjældne biler, og vores erfaring er, at det ikke kun er sønner og fædre, der bliver imponerede over de potente, røde fartdjævle, siger Claus Pedersen, eventchef i LEGOLAND.

Udover de ægte Ferrari biler kan parkens gæster besøge LEGO fan teltet, hvor LEGO entusiaster fra både ind- og udland udstiller deres imponerende LEGO minikopier af de rigtige Ferrari biler. Derudover kan gæsterne deltage i en LEGO Byggekonkurrence, hvor der er flotte LEGO præmier på spil.

For en heldig gæst stopper Ferrari oplevelsen ikke ved blot at se på bilerne. I løbet af dagen kan parkens gæster deltage i konkurrencen på dagens udleverede program, hvor en heldig vinder får lov til at sætte sig på passagersædet i én af de udstillede Ferrari biler og få fornemmelsen af, hvordan det føles i maven, når motoren tændes og en rigtig Ferrari accelererer.

– Jeg kan afsløre, at det er noget af en speciel og unik oplevelse at sætte sig på passagersædet, og når først nøglen drejes og motoren begynder at spinne, giver det et sug i maven. Det er virkelig en dag, som den heldige vinder sent vil glemme, siger Claus Pedersen.

 Hele programmet kan hentes på LEGOLAND.dk