Jeanette Ottesen satte ny Europa-rekord i Lalandia


Hele Danmarks svømmedronning, Jeanette Ottesen, har torsdag sat ny Europa-rekord i Lalandia i Billund.

Det skete under lidt anderledes forhold end normalt – dog stadig med vand og fart som det naturlige omdrejningspunkt – da Ottesen som den allerførste tog turen ned gennem Europas længste Wild River-vandrutsjebane. Wild River måler intet mindre end 168 meter, og turen tog Ottesen nøjagtigt 49,63 sekunder at gennemføre.

-Vi synes, at det er herligt, at Jeannette Ottesen havde lyst til at komme og prøve kræfter med vores nye Wild River-vandrutsjebane, lyder det fra administrerende direktør i Lalandia, Jan Harrit.

– Selvom den Lalandia-guldmedalje hun modtog for sin præstation, nok ikke får plads hjemme i pokalskabet, er det forhåbentligt alligevel en EM-rekord, hun vil huske. Vi vil i hvert fald her i Lalandia, og vi er også glade for, at vi nu kan tilbyde vores gæster endnu flere sjove aktiviteter og mere plads at boltre sig på.

– Wild River er en meget populær vandrutsjebane, og at vi nu har den længste af sin slags i Europa, trækker ikke fra. Vi har også indviet en ny stor udendørs swimmingpool samt et spabad. De nye udendørs muligheder er vi sikre på, at rigtig mange vil benytte sig af, i takt med at sommeren er ved at indfinde sig i Danmark, siger administrerende direktør i Lalandia, Jan Harrit.

Jeanette O guldmedalje