Læserbrev: Jeg glæder mig til samarbejdet


En lang valgkamp er vel overstået om at blive Socialdemokraternes spids- og borgmesterkandidat.

Først var vi tre, så blev vi to og i går blev jeg den heldige vinder.

Tusind tak for den fantastiske støtte og opbakning jeg har fået. Mange er gået ud offentligt og har støttet mit kandidatur, andre har bakket op på andre måder.

Bedst af alt har jeg oplevet et utroligt stort engagement, som helt sikkert vil komme os til glæde og gavn i partiet, når vi skal i gang med at samle tropperne og sætte det bedste hold igen.

Det bliver en spændende tid vi går i møde. Vi, tre musketerer – en for alle og alle for en –  har været igennem en demokratisk proces og er kommet til at lære hinanden at kende fra flere sider.

Lige netop det gør også, at jeg glæder mig til det fremtidige samarbejde med både Kris, Simon og resten af holdet. Jeg ved, at de er gjort af noget særligt og det tegner lyst og godt for fremtiden.

Vi er ét parti og ét hold og jeg er slet ikke i tvivl om at hver vores støtter, er meget interesseret i at samle kræfterne og give Venstre kvalificeret modspil til næste kommunalvalg.

Jeg glæder mig til opgaven hvor dialog og samarbejde er helt centrale værdier.

Der venter mange politiske beslutninger forude og hos Socialdemokraterne i Billund kommune vil vi arbejde for bedre normering i vores daginstitutioner, en bedre inklusion i folkeskolen, en lokalaftale på folkeskoleområdet, bedre forhold for vores ældre og handicappede, samt et fortsat fokus på at unge mennesker skal i uddannelse og arbejde.

Jeg glæder mig til samarbejdet – sammen er vi stærke.

Ann Charlotte Gaardsvig Vilstrup

Spidskandidat for Socialdemokraterne i Billund Kommune