LEGO Friends veninderne inviterer til popstjerneweekend


LEGO Friends veninderne inviterer til popstjerneweekend

Den 6. og 7. juni bliver det populære LEGO Friends univers vækket til live til LEGO Friends event i LEGOLAND. En ny veninde melder sin ankomst, og da hun er intet mindre end en rigtig popstjerne, er begge dage spækket med popstjerneaktiviteter for store og små LEGO Friends fans, samt live musik fra X Factor deltagerne Baraa, Tannaz og Sophia.

Siden april 2014 har gæsterne i LEGOLAND kunnet udforske en detaljefyldt, LEGO bygget miniatureudgave af den fiktive by, Heartlake City, hvor de fem LEGO Friends veninder holder til. Andrea, Olivia, Stephanie, Emma og Mia og deres magiske univers er tidligere blevet levendegjort i LEGOLAND, men i år sætter den nye venindes ankomst sit helt eget præg på LEGO Friends eventen:

– Livi er en sprudlende personlighed med en ustoppelig lyst til at danse og ikke mindst synge. De andre veninder er meget imponerede af hendes popstjerneliv, så vi kunne slet ikke lade være med at tage afsæt i alt det, som Livi elsker til dette års LEGO Friends event, forklarer eventkoordinator i LEGOLAND, Pernille Steffensen.

Sjov som de sejeste popstjerner
Årets LEGO Friends event byder på et hav af genkendelige elementer fra det eksisterende univers, men også en masse helt nye aktiviteter. På ”Manager kontoret” kan gæsterne hente deres helt eget VIP kort, og på eventområdet bliver portene slået op til et pastelfarvet univers, bygget op omkring klassiske overskrifter fra et popstjerneliv som blandt andet ”den røde løber”, ”øvelokalet”, ”garderoben” og ”dansestudiet”.

– Bag hver overskrift gemmer der sig et hav af aktiviteter, og vi skal virkelig have det lige så sjovt som de sejeste popstjerner. Vi skal danse til den nyeste LEGO Friends musikvideo, have sat popstjerne hår, gå catwalk, designe autografkort, bygge LEGO Friends modeller, møde vaskeægte LEGO designere og meget, meget mere. Og mon ikke også de levende LEGO Friends veninder kigger forbi, siger Pernille Steffensen.

Oplev X Factor stjerner
For at skrue ekstra op for festen, og tilføre stjernedrys fra den virkelige verden, gæster de tre sangtalenter Baraa, Tannaz og Sophia LEGO Friends scenen hele to gange både lørdag og søndag. De tre, unge talenter imponerede både dommere og publikum i 2014 udgaven af X Factor, og udover en forrygende koncert, vil de også skrive autografer til parkens gæster.

Dagen igennem vil der desuden være shows på Event Scenen med blandt andet dansegruppen Stjernedanserne, samt et hav af konkurrencer med rigtige VIP præmier, som limousinetur og overnatning i LEGO Friends værelse på Hotel LEGOLAND.

LEGO_Friends_byggekonkurrence