LEGO indtager Jurassic Park med nyt byggesæt og computerspil


LEGO indtager Jurassic Park med nyt byggesæt og computerspil

Warner Bros og TT Games har frigivet den første trailer til LEGO Jurassic World. Mens LEGO Jurassic World tager sit navn fra den kommende film, hvor Chris Pratt medvirke, vil spillet dække hele filmserien, Jurassic Park, The Lost World – Jurassic Park, og Jurassic Park III.

LEGO Jurassic World spillerne kommer til at indsamle værdifuldt rav indeholdende dinosaur DNA og bruge det til at skabe tilpassede Dinosaur arter. Med LEGO Jurassic World er det første gang i et LEGO-spil, at spillerne kan spille som LEGO dinosaurer.

– Som glødende fans af Universals Jurassic Park-film, så er vi meget begejstrede for endelig at kunne bringe LEGO-dinosaurusser til live, lyder det fra Tom Stone, direktør i TT Games, der har udviklet det nye spil.

– Forestil dig at spille som den ildevarslende LEGO T. rex, der hærger Isla Nublar, smadrer LEGO-klodser og kæmper mod andre dinosaurusser – det her spil skal nok bringe barnet frem i os alle sammen.

”Kombinationen af en blockbuster succes som Jurassic Park film, og samarbejdet med serien af vellykkede LEGO videospil, giver fans rundt om i verden en ny og engagerende måde at opleve vores dinosaurer på i LEGO Jurassic verden,” siger Stephanie Sperber , formand, Universal Partnerskaber & Licensing. “Vi kan ikke vente på at spillet at ramme butikshylderne i juni. ”

LEGO Jurassic World spillet udkommer til sommer til pc og de større spillekonsoller, udgivelsen falder sammen lanceringen af de nye LEGO Jurassic World byggesæt , som forventes på udgivet i maj 2015.