Ny ledelse på plads i Grydens koncert-udvalg


Når Musik i Gryden i Grindsted vender tilbage i august næste år, så er det med nye friske kræfter i ledelsen.

Det er centerleder i MAGION, Henrik Steen-Andersen, der afløser Kurt Holm som frontfigur for arrangørerne. Kurt Holm må siges at have aftjent sin værnepligt på opgaven eftersom han har siddet som tovholder i mere end 17 år.

– Kurt Holm har været tovholder for koncertudvalget siden Musik i Grydens start i 2004 og ydet en fantastisk stor indsats, som vi alle værdsætter, siger Henrik Steen-Andersen og takker samtidig både Kurt Holm og de øvrige i koncertudvalget der i mange år har arrangeret Musik i Gryden.

– De har sparket gang i en tradition, som vi bestemt synes skal fortsætte til gavn for idrætslivet i Grindsted, siger Henrik Steen-Andersen.

Han har samlet et nyt koncertudvalg bestående af tidligere og nye medlemmer. Det er hans håb, at de mange frivillige fortsætter arbejdet i underudvalgene.

I 2020 valgte stort set alle at bakke op om Musik i Gryden ved at overføre deres billet til 2021, og koncertudvalget håber, at det samme er tilfældet nu.

– Vi havde jo et forrygende musikprogram klar i 2020, og vi tør godt love, at vi vil gøre alt, hvad vi kan for at Musik i Gryden er tilbage i topform næste sommer, siger Søren Klausen fra koncertudvalget.

Opfordringen er altså, at alle der har købt billet til Musik i Gryden 2020 beholder den endnu et år. Så vil billetten til 2020-festivalen automatisk blive ombyttet til koncerten lørdag den 6. august 2022. Musikprogrammet offentliggøres inden jul, så der forhåbentligt kommer tryk på billetsalget til julegaver i år.

Billetsalget starter i løbet af kort tid, når de sidste kontrakter er underskrevet. Billetter kan købes via hjemmesiden www.musikigryden.dk