Nye forpagtere til Cafe/Restaurant i Gyttegård Golf Klub.

Så er der sat navne på nye forpagtere til Cafe/Restaurant i Gyttegård Golf Klub.

Jonas-Tobias Andersen og Paulius Mazrimas er de nye forpagter i ”Danmarks bedste Golfklub” Gyttegård Golf Klub. Jonas og Paulius, der begge er fra lokalområdet, tager sammen med deres team over pr. 1. marts 2015.

”Vi har begge mange års erfaring indenfor cafe/restaurationsbranchen og har de sidste år haft et rigtigt godt samarbejde på vores tidligere arbejdsplads Hotel Haraldskær ved Vejle” udtaler Jonas og tilføjer ”Vi glæder os til at blive en del af Gyttegård Golf Klub og være medvirkende til at skabe nogle gode og hyggelige rammer for såvel medlemmer og gæster. Klubhuset ligger meget idyllisk og rummer nogle fremragende faciliteter til bl.a. afholdelse af kurser/konferencer og fester”.

Forretningsfører Jens Elvang udtaler

”Vi er sikre på, at vi med Jonas og Paulius og deres team får et hold som på bedste vis, vil kunne sætte sit positive præg på og være en aktiv spiller i den fortsatte udvikling af Gyttegård Golf Klub. Vi ser frem til et godt samarbejde med Jonas og Paulius og deres team”.

De nye forpagtere starter den 1. marts 2015. Du kan allerede nu kontakte Jonas og Paulius for aftale om fest/møder mm. på tlf. 2712 7634.

Mødefaciliteterne har alt moderne udstyr og der kan afholdes møder for mellem 2 og 100 personer. I tilknytning til møderne kan man til vælge, golf, mountainbike, eller en tur på den 3,2 km. lange natursti med forhindringer.
Der afholdes mange konfirmationer, runde fødselsdage, fester mm. og man behøver ikke være medlem af Gyttegård Golf Klub for at afholde sin fest der.

Restauranten er åben for alle, så kom ud og nyd de dejlige omgivelser, den gode betjening og lidt godt til ganen.

Der vil blive inviteret til reception hvor vi dels siger goddag til Jonas og Paulius men også tager afsked med Pia, så følg med på www.gyttegaardgolfklub.dk

Billede: Paulius Mazrimas (tv) og Jonas-Tobias Andersen (th)